KultCafé

Virtuaalikahvila KultCafé on aktiivinen eurooppalainen kulttuurifoorumi, jossa itä ja länsi kohtaavat.
KultCafé käsittelee kulttuurihistorian ilmiöitä vierastamatta myöskään fiktiota, kuten kirjallisuutta ja teatteria. Erityisen kiinnostuksen kohteena ovat kulttuurin valtavirrasta erottuvat pyörteet ja akanvirrat, valtakulttuureja se tarkastelee vähemmistöjen kautta, luotaa yleisiä trendejä yksilöllisten kokemusten kautta ja hakee toimivia monikulttuurisuuden malleja niin eilispäivässä kuin nykyisyydessäkin.
KultCafé perustuu uuteen multimediakonseptiin, joka hyödyntää sähköisiä viestimiä, kuten Internettiä, radiota ja televisiota.

– yhteistyö Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksen kanssa: Olga Huotari toimittajana ja Juhani Huotari suomentajana – useiden muiden kanssa – unkarilaista nykykirjallisuutta esittelevässä kokoelmassa Mitä olet nähnyt ja kuullut (Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskus, 2010)

– yhteistyö BTJ Finland/Avaimen Café Voltaire -sarjan toimittajien kanssa: Tonavan ristiaallokoissa. Esseitä unkarilaisesta nykykirjallisuudesta (Avain, 2012). Toimittajina Juhani ja Olga Huotari, Hanna Meretoja ja Hanna Pudas.